Impressie van "Blaaskapel Muzičanka presenteert" in Merselo

Zondag 9 september 2012, om 14.00 uur; Partycenter “t Anker in Merselo; het openingstijdstip van ons eerste kapellentreffen "Blaaskapel Muzičanka presenteert".

Dat het op deze dag 29 graden werd, hadden wijzelf van tevoren niet bedacht. Ondanks dat was vanaf 14.00 uur de zaal gezellig gevuld met belangstellend publiek, uitkijkend naar de prestaties van Muzičanka en Západská. Wij mochten zelf openen en dat deden we met passie, zelfvertrouwen en verdraaid goed geluid van Roy.

Een verdomd zwaar repertoire was er voor deze middag samengesteld, maar dat was bewust gedaan om ons te kunnen meten met onze vrienden uit Roelofarendsveen. Aangezien Sven ons voorlopig had verlaten, werd zijn plaats ingevuld door Nicole Vercoulen, die het op haar manier magnifiek deed. Tussendoor werd door Rob Claessens alles humoristisch aan elkaar gefantaseerd.

Vanaf 16.00 uur was de beurt aan Západská, de mannen en vrouw uit de omgeving van Roelofarendsveen. Vanaf het begin tot het einde wisten deze jonge muzikanten de zaal te boeien met hun hoogwaardige vertaling van technisch verdomd goede blaasmuziek. Dat enkele muzikanten uit de Show-Band wereld kwamen was af en toe wel te merken en te horen, maar Západská heeft wel de discipline en de vaardigheid om echt Tsjechisch te spelen.

Wij leden van Blaaskapel Muzičanka kijken er nu al naar uit om op basis van uitwisseling een keer voor deze jonge groep Západská iets terug te kunnen doen.

Chapeau Západská, tot gauw en veel succes,

Frans.


Foto's

Západská

Západská


Opstelling

De opstelling van Muzičanka zag er bij dit optreden als volgt uit:


Jingle

Klik hier beneden om de jingle af te spelen.

Player wordt geladen ...


Blaaskapel Muzičanka

&

Západská

Zapadska

Západská

Website: www.zapadska.nl


Radio

Frans Hoebers over "Muzičanka presenteert" in de uitzending van Volksmusik Mit Schwung van Rob Claessens op donderdag 6 september 2012

Player wordt geladen ...


Pers

in De Trompetter - E3 Journaal 5 september (week 36) 2012

Bekijk de e-paper editie hier

Download de hele pagina hier

Artikel in E3 journaal


Poster

Bekijk de PDF versie van deze poster

Muzičanka Presenteert in Merselo Website Partycentrum 't  Anker Google maps Website Západská Website Muzičanka Website Volksmusik Mit Schwung Website Volksmusik Mit Schwung

Duitse versie van de poster

Blaskapelle Muzičanka


Foto album

//fotos.muzicanka.nl/#!album-9

Blaaskapel Muzičanka

Datum

Plaats

Presentatie in Merselo

Blaaskapel Muzičanka

Západská

Blaaskapel Muzičanka Presenteert in Merselo

zondag 9 september 2012

aanvang 14:00

 

Klik hier voor een impressie

Partycentrum 't Anker

Grootdorp 73, 5815 AN Merselo

Grotere kaart weergeven