Impressie van ons optreden op de

Harmoniefeesten in Horst

Op vrijdag 10 augustus 2012 waren we met z’n allen te gast op de Harmoniefeesten in Horst. In één woord: “kei-gaaf”.

Een geweldig professioneel podium, veel publiek, goed geluid dat iedereen in Horst gehoord heeft, en een enorm gezellig treffen midden in het centrum van Horst, waar op dat moment de bekende braderie aan de gang was.

In de tot nu toe meest sterke samenstelling speelden wij vanaf 16.00 uur tot 19.15 uur er duchtig op los. Het was niet te merken dat we met z’n allen pas net terug waren van vakantie, maar wél dat we in vorm waren, en dat bewees de aandacht van het voltallige publiek; vele voorbijgangers die we met z’n allen toch vaak lang muzikaal konden boeien.

Ruim 3 uur spelen was voor Muzicanka ook een nieuwe ervaring, maar achteraf kunnen we gerust stellen dat wij dit nu al aankunnen. Geertje Tuba speelde natuurlijk geheel voor eigen publiek, en dat was ook te merken.

Dit optreden zou tevens voorlopig Svens laatste optreden zijn, maar helaas moest Sven net voor dit optreden afzeggen. Sven, bedankt voor alles in het afgelopen jaar en wij hopen jou weer snel terug te zien. De plaats van Sven werd ingevuld door Nicole Vercoulen en dat mag zij wat ons betreft vaker komen doen; Nicole, bedankt.

Op naar ons eigen blaaskapellen treffen van Muzičanka & Západská op zondag 9 september 2012 in Partycentrum ’t Anker in Merselo.

Frans.


Foto's


Opstelling

De opstelling van Muzičanka zag er bij dit optreden als volgt uit:


Foto album

//fotos.muzicanka.nl/#!album-11

Poster

Bekijk de PDF versie van deze poster

Harmoniefeesten Horst


Blaaskapel Muzičanka

Datum

Plaats

Optreden

op de Harmoniefeesten in Horst

Harmoniefeesten Horst

vrijdag 10 augustus 2012

 

Blaaskapel Muzičanka

treedt op van 16:00 tot 19:00

 

Klik hier voor een impressie

Wilhelminaplein, 5961 Horst

Grotere kaart weergeven